Tulokset Punkaharju

Tulokset Pihlajavesi (12.5. – 13.5.2018)

Mukana kirkasvetisellä, keväthelteisellä ja peilityynellä Pihlajavedellä oli 24 venettä joista vain yksi venekunta toi mitan täyttävän lohikalan puntarille. Pintaveden lämpö oli lämpimimmillään 18 astetta ja kylmimmillään 6 astetta. Pintaveden lämpötila vaihtui noin 4-asteiseksi 3-4 metrin syvyydessä.

Koska vain yksi mittakala tuotiin puntarille, toinen ja kolmas palkinto säästettiin syksyn Puruveden kisaan. Loput palkinnot arvottiin palkinnonjaossa paikalla olleiden venekuntien kesken.

Sijoitus Venekunta Numero Kippari Miehistö Kalalaji Paino
1 MaVi 21 Väärä Matti Liukkonen Ville järvilohi 2340
Yhteensä: 2340

Tulokset Puruvesi (22.9. – 23.9.2018)

Mukana kirkasvetisellä ja tuulisella Puruvedellä oli 22 venettä joista yksikään ei tuonut mitan täyttävää lohikalaa puntarille. Venekunnat kertoivat parista alamittakalasta mutta muuten lohikalojen suhteen oli todella hiljaista. Pintavesiden lämpö oli 13-15 astetta ja myös syöttikala loisti poissaololollaan tutuilla paikoilla.

Koska kaloja ei tuollut puntarille, ensimmäinen ja toinen palkinto säästettiin Cupin kokonaiskilpailun palkinnoiksi. Kolmas ja neljäs palkinto arvottiin kaikkien kisassa mukana olleisden 22 venekunnan kesken ja on toimitettu voittajille.

Sijoitus Venekunta Numero Kippari Miehistö Kalalaji Paino
Yhteensä: 0