Päijänne säännöt

KILPAILU ON AVOIN KAIKILLE VETOUISTELUN HARRASTAJILLE !

KILPAILUSSA ON SALLITTU KAIKKI VETOUISTELUTEKNIIKAT ILMAN VAPARAJOITUKSIA.

KILPAILUKALOINA OVAT JÄRVITAIMEN, JÄRVILOHI JA NIERIÄ.

RASVAEVÄLLISET JÄRVITAIMENET ON VAPAUTETTAVA PITUUDESTA RIIPPUMATTA VAHINGOITTUMATTOMINA. PÄIJÄNTEELLÄ JÄRVILOHEN JA NIERIÄN OSALTA RASVAEVÄLLÄ EI OLE MERKITYSTÄ. TUNNISTUSVIRHEIDEN VÄLTTÄMISEKSI KILPAILIJOILLE JAETAAN KISAKASSIIN JÄRVITAIMENEN JA JÄRVILOHEN TUNNISTUSTA VARTEN ERILLINEN OHJE.

KILPAILUSSA RATKAISTAAN EM. KALALAJIEN YHTEINEN SUOMENMESTARUUS VENEKUNNITTAIN JA JOUKKUEITTAIN. JOUKKUEESSA MAX. 3 VENEKUNTAA.

KILPAILUKESKUS ON PADASJOEN LAIVARANNASSA  SIJAITSEVA KIUASNIEMI-MARINA.

KILPAILUALUEENA ON VIRALLISEEN KILPAILUKARTTAAN MERKITTY ALUE.

PUNNITTAVAN KALAN ALAMITTA ON 61 CM.

KALAT PUNNITAAN AVAAMATTOMINA KURKKUA KATKAISEMATTA.

KILPAILUN VOITTAA VENEKUNTA JOKA SAA PAINOLTAAN ENITEN EM. KALOJA.

JOUKKUEKILPAILUN VOITTAA JOUKKUE JOKA SAA YHTEENSÄ PAINOLTAAN ENITEN EM. KALOJA.

PARHAANA JÄRVILOHIKALOJEN UISTELUSEURANA PALKITAAN SEURA, JONKA JÄSENET SAAVAT YHTEENSÄ PAINOLTAAN ENITEN EM. KALOJA. SEURAKILPAILUUN LASKETAAN JOKA SEURASTA 5 PARASTA SEURAKISAAN ILMOITETTUA VENEKUNTAA. VENEKUNNAN SEURA MÄÄRÄYTYY KIPPARIN SEURAN MUKAAN. SEURAKILPAILUUN OSALLISTUMINEN ON MAKSUTON.

OSALLISTUMISMAKSU ON 40 €/HENKILÖ, 15 – 18 VUOTIAAT 20 € JA ALLE 15 VUOTIAAT ILMAISEKSI .

JOUKKUEEN OSALLISTUMISMAKSU ON 50 €.

KILPAILUN AIKANA VENEESSÄ SAA OLLA VAIN KILPAILUMAKSUN SUORITTANEITA HENKILÖITÄ .

KILPAILUAIKA ON LA 20.10.2018 KLO 9:00-17:00, ALUSSA JA LOPUSSA 30 MIN. SIIRTYMÄ. SUNNUNTAIN 21.10.2018 KILPAILUAIKA ON KLO 8:00 – 15:00, ALUSSA VAPAA LÄHTÖ JA LOPUSSA 30 MIN. SIIRTYMÄ

KILPAILUN KIPPARIKOKOUS JÄRJESTETÄÄN KILPAILUKESKUKSESSA LAUANTAINA 20.10.2018 KLO 8:00. KIPPARIKOKOUKSEN JÄLKEEN YHTEISLÄHTÖ KILPAILUKESKUKSESTA VENEILLÄ. SUNNUNTAIAAMUNA VAPAA LÄHTÖ NIIN, ETTÄ VESILLE SAA LÄHTEÄ MILLOIN HALUAA, MUTTA KALASTUKSEN SAA ALOITTAA AIKAISINTAAN KLO 08:00.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ VARAA KELIOLOSUHTEIDEN TAI MUUN SYYN NIIN VAATIESSA MAHDOLLISUUDEN TOISEN KIPPARIKOKOUKSEN JÄRJESTÄMISEEN LAUANTAINA 20.10.2018 ENSIMMÄISEN PÄIVÄN PUNNITUKSEN JA TULOSTEN JULKISTAMISEN JÄLKEEN.
TOISTA KIPPARIKOKOUSTA EI JÄRJESTETÄ ILMAN ERITYISTÄ SYYTÄ JA VENEKUNNILLE TOIMITETTAVAA ERILLISTÄ ILMOITUSTA.
MIKÄLI TOINEN KIPPARIKOKOUS JÄRJESTETÄÄN, SIELLÄ ON OLTAVA EDUSTAJA JOKAISESTA VENEKUNNASTA.

LAUANTAIN 20.10.2018 JA SUNNUNTAIN 21.10.2018 PUNNITUKSIIN ON SAAVUTTAVA VENEELLÄ. PUNNITUKSEEN OIKEUTTAVAT KALAT ON TUOTAVA JÄRJESTÄJIEN ILMOITTAMALLE ALUEELLE ENNEN SIIRTYMÄN UMPEUTUMISTA ELI LA 20.10.2018 KLO 17.30 JA SU 21.10.2018 KLO 15.30 MENNESSÄ.

NUMEROIDUT KILPAILUKORTIT JAETAAN LAUANTAIAAMUNA.

TURVALLISUUSSYISTÄ KILPAILUSSA MUKANA OLEVA VENEKUNTA ON VELVOLLINEN ILMOITTAMAAN ENSIMMÄISENÄ KISAPÄIVÄNÄ PALANNEENSA VESILTÄ NÄYTTÄMÄLLÄ KILPAILUKORTTINSA KISAKESKUKSESSA TAI ILMOITTAMALLA OLEVANSA TURVALLISESTI RANNASSA JOKO SOITTAMALLA TAI TEKSTIVIESTILLÄ VIIMEISTÄÄN KAHDEN TUNNIN SISÄLLÄ KILPAILUAJAN PÄÄTTYMISESTÄ (=LAUANTAINA KLO 19.00 MENNESSÄ). PALUUILMOITUS TULEE TEHDÄ KILPAILUKORTISSA MAINITTUUN KILPAILUKESKUKSEN TAI SMS-VIESTIEN PUHELINNUMEROON. PALUUILMOITUKSEN LAIMINLYÖNTI MÄÄRÄAJAN LOPPUUN MENNESSÄ JOHTAA VENEKUNNAN SULKEMISEEN POIS KILPAILUSTA. TOISENA KISAPÄIVÄNÄ, SUNNUNTAINA KISAN PÄÄTTYESSÄ VALOISAAN AIKAAN LOPETUSILMOITUSTA EI TARVITSE TEHDÄ.

KILPAILUUN OSALLISTUVASSA VENEESSÄ ON OLTAVA LAKISÄÄTEISET PELASTAUTUMISVÄLINEET JOKAISELLE KILPAILIJALLE.

KIPPARI TAI VENEKUNNAN JÄSEN, JOKA SELKEÄSTI HAVAITTAVASSA HUMALATILASSA ON TUOMASSA KALOJA PUNNITUKSEEN TAI OSALLISTUU PALKINTOJEN JAKOON, AIHEUTTAA VENEKUNTANSA KILPAILUSUORITUKSEN HYLKÄÄMISEN.

KILPAILIJAT OSALLISTUVAT TAPAHTUMAAN OMALLA VASTUULLAAN.

JÄRJESTÄJÄ PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN SÄÄNTÖMUUTOKSIIN, JOTKA ILMOITETAAN VIIMEISTÄÄN KILPAILUPÄIVIEN KIPPARIKOKOUKSISSA.